HTML

Hat(IR)e!

Ki szeretnem magambol irni mindazt a szart amit szereny kapacitasu agyam mar nehezen dolgoz fel es mielott ido elott csak ugy bekrepalna...

Friss topikok

  • Cuccos: Kedves Kukucs, mint blogíró: tahó vagy, mint mindig itt is, a pf-n is, és az is maradsz a c*gány g... (2019.07.19. 14:41) Az emberi butasag margojara!!!
  • Kadarka Jánoska: De nagyon rá fogsz baszni, ha számok helyett az ékezetes betűk hoznák el a gazdagságot! (2019.02.02. 23:05) Megvilagosodas :D
  • Kukucs: Inkabb adok neked 5 eurot hogy kapd be a faszomat! (2012.10.31. 23:49) Svenska, az elso gondolatok.
  • Kukucs: De megerositve amit irtal: ezt mi tudjuk a legjobban milyen fontosak ezek az oldalak mert nekunk c... (2010.11.18. 00:32) Agyglobalizacio
  • Qki: A UPC Mo-on is elég faszslukkoló szóval én meg se lepődöm... Az én korlátlan mobilnetem se korlátl... (2010.11.05. 11:10) UPC Communication Ireland Limited

Linkblog

 Montam nem kell sokat varni arra, hogy valami olyasmi tortenjen amit az ember lat vagy olvas csak eppen nem hisz a sajat szemenek, elmejenek es rogton fel is teszi maganak a kerdest: Ez most tenyleg tortenik?? Ilyen letezik?? A valasz minden esetben sajnos IGEN.     A hazban ahol most lakunk 6 laptop van ugye 6 emberre es amig jobaratom Johny is itt lakott addig ez a szam 7\7 volt. Keves embernek mar meseltem azt is, hogy tobb mint 1 teljes honapig tartott mire a Tomi(nem a hires Graffits) az elozo lakcimerol athozatta ide a UPC szolgaltatasat. Kikultek egy szerelocsapatot(egy team-et) akik megallapitotta, nincs csatlakozo a lakasban szoval az utcafronton kb 5m-re levo dobozbol kell behuzni a kabelt. Elmentek, x- nap mulva megjelent egy masik de ugyanerre szakosodott csapat akik ugyan azt elmondtak a Tominak. Majd elmentek. Sok 20, telefonra elkoltott euro valamint meg 3 ugyanilyen csapat utan kikuldtek vegre egy arcot aki elvegezte a 10 perces muveletet, egy jo honap utan...Tehat van netunk, uccu neki mindenki jol neki is esett a letoltesnek de hat mi bajunk lehet amikor megvettuk akkor meg ugy volt reklamozva hogy UNLIMITED BROADBAND! Mende-mondakat mar hallottunk arrol hogy ez nem teljesen igy van de ma reggel ez irasos alakot is oltott egy szabvany level formaban amit a UPC-tol kaptunk.(csak a nepneveles celjabol dontottem ugy hogy inkabb angolul begepelem):

First Notice!

Dear Costumer,

We are writing to you because some of our broadband costumers in your area have been experiencing deterioration in the service we offer them. We have found that is usually caused by a small number of broadband costumer who continually upload and download EXTREMELY (csak en emelnem ki) large files, which has a DETRIMENTAL effect on our network.

Our Broadband service is intended for normal recreational or educational use by individuals and families. Costumers, who use the service excessively, i.e. beyond the ACCEPTABLE level of a NORMAL home user, will reduce the performance of the network for other costumers. Our records show us that you FIBRE POWER BROADBAND 30MB usage is exceeding the acceptable usage guidelines for residential use which is set at a GENEROUS 250GB of data transfer monthly. .....bla..bla....bla..

Osszgezve: Mi lassitjuk be a kornyek internetforgalmat azzal hogy tul nagy mennyisegu adatot toltunk le es fel valamint atleptuk a NAGYLELKUEN meghuzott 250GB os hatart ami amugy amikor reklamoztak megegyszer mondom korlatlan volt. Majdnem elsirtam magam es el is kezdtem gyujtest szervezni a UPC halozatainak a  fejlesztesere!!!!! Szoval ezt a levelet valaki meg el is hiszi???? Az Irek!!!! :)) 

 

 

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://irracionalizmus.blog.hu/api/trackback/id/tr562424603

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kukucs 2010.11.05. 00:52:45

@stukker: Hat ez igazan lelkesitoen nez ki...Veszem is a jegyeket valahova melegebb eghajlatra..

Qki 2010.11.05. 11:10:20

A UPC Mo-on is elég faszslukkoló szóval én meg se lepődöm...
Az én korlátlan mobilnetem se korlátlan.
süti beállítások módosítása