HTML

Hat(IR)e!

Ki szeretnem magambol irni mindazt a szart amit szereny kapacitasu agyam mar nehezen dolgoz fel es mielott ido elott csak ugy bekrepalna...

Friss topikok

  • Cuccos: Kedves Kukucs, mint blogíró: tahó vagy, mint mindig itt is, a pf-n is, és az is maradsz a c*gány g... (2019.07.19. 14:41) Az emberi butasag margojara!!!
  • Kadarka Jánoska: De nagyon rá fogsz baszni, ha számok helyett az ékezetes betűk hoznák el a gazdagságot! (2019.02.02. 23:05) Megvilagosodas :D
  • Kukucs: Inkabb adok neked 5 eurot hogy kapd be a faszomat! (2012.10.31. 23:49) Svenska, az elso gondolatok.
  • Kukucs: De megerositve amit irtal: ezt mi tudjuk a legjobban milyen fontosak ezek az oldalak mert nekunk c... (2010.11.18. 00:32) Agyglobalizacio
  • Qki: A UPC Mo-on is elég faszslukkoló szóval én meg se lepődöm... Az én korlátlan mobilnetem se korlátl... (2010.11.05. 11:10) UPC Communication Ireland Limited

Linkblog

 

Ma ket dologrol essek itt szo gyorsan! Az egyik nem velem kapcsolatos hal istennek mert ha velem tortent volna tuti ezt mar nem birna el a szervezetem: Alina idosebb korban levo baratja a Marek, aki amugy egy talpig becsuletes dolgos lett kozepkoru ember hat hogyis mondjam, megloptàk. Na de nem is akarhogy. A hotel ahol karbantarto mindeneskent dolgozik rendelt harom plazmateleviziot. Majd amint megjott Marek segitett oket atvenni es becipelni a zarhato raktarhelysegbe a hotelban. Majd elment a dolgara es 10-15 perc mulva mikor visszajott a teveknek nyoma veszett. A kovetkezo tortent: hivta a rendorseget majd azon bo egy ora alatt mig kiertek megnezte a biztonsagi kamerak felvetelet, latta amint egy melegitos faszi berohan a hotelba ket percre ra hogy o elment, fejere huzta a kapucnit amint beert, kinyitotta az amugy csak a dolgozok kartyajaval nyilo ajtot majd ropke 1 perc 3 mp leforgasa alatt a kint allo haverja segitsegevel lenyultak a harom tevet!!!!! Mire a zsaruk kijottek Marek lekovette a hotelban eppen akkor dolgozo 7 ember mozgasat a felveteleken es megallapitotta hogy az egyetlen ott dolgozo ir aki szakacs eppen az esemenyeket megelozoen eresztett el ket telefonhivast!! Mindezt megmutatva es elmagyarazva a zsaruknak azok a kovetkezoket tettek es mondtak: SEMMIT!!!!!! sem tettek es azt mondtak HOGY MEGESIK EZ ES JOBBAN KELL VIGYAZNI ES BEZARNI AZ AJTOT!!!!!!!! es az egeszben a csavar most jon....ELKEZDTEK Marek FIZETESEBOL VONNI 900 eurot merthogy a tevekert o volt a felelos...vagy ha nem fizet akkor kirujak!!!! 

Es akkor most az en reszem a konyharol: Mondjuk ezt nehez lesz uberelni ugyhogy nem is probalom meg vagy dontessen el ez az olvasoban! Az uj manager Alex (from Àmeerikà) behozott egy par uj szabalyt... pl a szemelyzet minden tagjanak fizetnie kell a kajajaert meg a szakacsoknak is es nem lehet "nassolni" se a konyhaban...ebbe beletartozik a kv-ert valo fizetes is(itt szeretnek kiterni arra hogy sokan ezt ugy oldanak meg hogy sajat kv-t vagy teat vinnenek be a munkahelyukre, megtortent: csaj behozta a kv-t itta is azt 1 napig s masnap amikor delre jott melozni es fozott volna maganak egyet latta hogy a kv-jat vigan fozik a nagykozonsegnek, odament hat a manager baratunkhoz aki erre a kovetkezot mondta: EVERYTHING IN THIS BUILDING BELONGS TO THE COMPANY SO WE GONNA MAKE SURE THAT WE GONNA MAKE SOME PROFIT FROM IT!!!! mire a csaj megkerdezte: SO IF YOU WANT YOU JUST GONNA SELL MY IPOD FOR THE FIRST COSTUMER YOU DICKHEAD????? majd hozzatette: JUST GO FUCK YOURSELF, I QUIT!! roviden ez igy jatszodott)  vagy pl. hogy egy csesze levesert 3 eurot kell csengetnie mindenkinek meg akkor is  ha annyi leves van hogy a nap vegen kiontjuk a wc-be mert nem fogyott el!!! Szoval szegeny pincerek most fizetnek rendesen nekunk meg titokban kell nasiznunk de bazmeg azon a csufsagon is gondolkodtam hogy chef letemre fogok magammal vinni kajat egy konyhara!!! Szoval a faszi nagyra van magaval hogy allitolag havi 6k-val novelte a bevetelunket.....a tulaj is buszke ra persze...ELMONDOM HOGYAN: -mindenki fizet a kajaert -EV ELEJE OTA SENKI NEM KAP BORRAVALOT(ami azelott havonta fejenkent 200euro volt es kb 8+5 fo a szemelyzet)!!!!!! -mindenbol az olcsobbik szart veszi de ugy adja el minta minosegi valtas lenne(nem szivesen mondok ilyet de istenemre eskuszom a Mekibe jobb hambit adnak mint mi most)-valamint aprocsepro szarsagokbol farag le mint pl.: UJ SZABALY HOGY EGY SZAKACSNAL CSAK EGY TORLOKENDO LEHET EGY NAP!!! (a foszakacsnak lehet max 2) Merthogy igy a mosasukon megsporol havi 60 eurot.Ki a geci hallott mar errol???

Vagy pl ki hallott mar olyat hogy egy napi 3-4k forgalmu etteremben a konyhan nincs egy darab evokanal??????? Vagy arrol hogy ha nincs rendeles akkor se lehet kiszelloztetni???? Annyit melozunk hetvegenkent hogy a farkunk leszakad, arra nincs idom hogy fingjak nemhogy elmenjek pisilni es akkor amikor kerek a pincertol egy doboz hideg kolat mi tortenik???? SEMMI majd megkerem a masik 5-ot...MEG MINDIG SEMMI!! Majd bejon a pultos hogyha kolat akarok akkor adjak neki 1 eurot most rogvest(mert ha konyhai melos vagy akkor evidens hogy mindig van nalad apro)!!!!! kb a pocsommel is serpenyot huzogattam olyan elfoglaltak voltunk kiszolgalni majd jo 40 asztalt de ANNYIRA SE BECSULNEK A MUNKAHELYEDEN ES BIZNAK A SAJAT ALKALMAZOTTJUKBAN HOGY MAJD MUSZAK VEGEN ODAADOM AZT A KIBASZOTT PENZT!!!!!! es utanna se hoztak bazmeg!!! kicsit akkor kiakadta es szetvertem a pultot a serpenyovel majd atbasztam a konyha tulso vegebe....mindezt a helyettes manager holgy latva mit tett??? Hozott mindenkinek egy uditot!!!! Csoda!!! LENYULNAK TOLEM HAVI 200 Euro BORRAVALOT de ahoz hogy kapjak egy kolat szet kell verjek egy konyhat!!!!! es ez tenyleg csak egy tordeke ami azota megy  hogy az Àmerikài stilus bekoszontott a mindennapjainkba!

Jajj! Meg egy jo sztòri eszembe jutott az irekrol...

A heten Alina melohelyen tortent hogy a fo manager aki a tulaj jobb keze 15 eve es kb heti fel millio euro bevetel (tiszta CASH) fut at a kezen, elohozakodott egy keressel a tulaj fele:(Alina fultanuja volt a beszelgetesnek) A fomanager Kevin kozolte a tulajjal(fasszopo Paul O`Brien-nel) hogy az anyukaja nagyon beteg, nagyon nagyon gyenge, regota korhazban van es az orvosok azt mondjak hogy itt az ido, a hetvegen meg fog halni. Kevin azt kerte vagyis mondta(mivel az idejet o osztja be de mindig elerhetonek kell lennie es vannak kotelezettsegei is) hogy a hetvegen nem lesz elerheto mert az anyukaja mellett szeretne lenni. ....... rovid hatasszunet......Paul baratunk gondolkodik......ranez Kevinre.....majd ennyit mondott: SO WE CAN`T EMPTY THE MACHINES ON SATURDAY...BUT CAN YOU DO IT ON THE MONDAY THAN??? IS THAT OK??? A mocskos fasszopoban fel sem merult, hogy legalabb a mondat elejere odabokjon egy SORRY-t!!! 

Tenyleg a szivembol beszelek mikor azt mondom, hogy inkabb maradjak kispenzu csoro vilag eletemre de ne valjak ennyire nemtorodom, roszindulatu penzehes szemet aljas alatta mint ezek a fent emlitett emberek!!! 

Isten a tanum ra szeretnek jokedvu bekes ember lenni, sajnos volt mar reszem eleg stresszbe es senki ne higyje, hogy nekem jol esik ilyen pesszimistakent elni, de ez nem en vagyok es nem ez szeretnek lenni....de bar merre megyek ebben a vilagban egyre tobb ilyen emberbe utkozom akik csak a veremet akarjak szivni, gatlastalanul ki akarnak hasznalni, meg akarnak lopni vagy at akarnak(vagy meg akarnak) verni!!!! Vegre megtalaltam azt az embert akivel le akarom elni az eletem, boldogan, bekessegben es csak annyit szeretnek , hogy MASOK EZT HAGYJAK!!!!!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://irracionalizmus.blog.hu/api/trackback/id/tr694324979

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása